Věděli jste, že?
Při lyofilizaci (sušení mrazem) se z ovoce vysosne 95–99 % vody. Díky tomu je parádně křupavé a všechny vitamíny, vláknina a super-intenzivní chuť se zkoncentrují do jedné křehké bobulky.

Sušené ovoce
Věděli jste, že?
Při lyofilizaci (sušení mrazem) se z ovoce vysosne 95–99 % vody. Díky tomu je parádně křupavé a všechny vitamíny, vláknina a super-intenzivní chuť se zkoncentrují do jedné křehké bobulky.

Tahle šťavnatá polička vám vskutku přinese ovoce. Sušené! :) Uždibnout můžete ovoce lyofilizované (mrazem sušené), které příjemně křupne a báječně se rozplyne na jazyku. Ochutnáte také na sluníčku sušené mango, švestky, meruňky, datle a další plody plné vitamínů. Do jogurtu, kaše, granoly, dezertů, slaných jídel nebo prostě jen tak na chuť.
Vyfiltrovat:
Bez cukru a konzervantů
Bez cukru a konzervantů
Bez cukru a konzervantů
Bez cukru a konzervantů
Chuť a vůně čerstvých malin
Bez cukru a konzervantů
Nejprodávanější na Econea.cz
Mohlo by vás zajímat
Tady vždycky trčí, co právě teď frčí


Deodoranty pod lupou
Proč si neucpávat póry? Jak je to s tím hliníkem a proč říct potu zdar a smradu amen? Jasně a přehledně.


Jarní koutek
V této rozkvetlé poličce se k sobě tulí jedno kvítko vedle druhého. Pojďte nasát jarní vůni a atmošku.


Nespalte se při výběru opalováku
Zjistili jsme, jak chytat bronz bez kontroverzních látek a nebýt bílý jako ředitel vápenky. Pojďte na to mazaně. :)